Milton er skabt

til at hjælpe udviklingshæmmede borgere

 På grund af sin ro ved pludselige og uforudsigelige bevægelser vil udviklingshæmmede blive Miltons spidskompetence.

Jeg købte Milton, da han var et halvt år gammel. Allerede dengang havde han det mest nysgerrige og jordbundne sind, jeg nogensinde har set hos en hest.

Milton er købt med henblik på at kunne tage de lidt tungere og udviklingshæmmede borger, da han på ingen måde er sensitiv. Jeg har ofte oplevet, at udviklingshæmmede kan have tendens til uforudsete, store bevægelser, men dette er Milton fuldstændig upåvirket af.

Lader sig ikke påvirke af pludselige bevægelser

Da Milton skulle lære at bakke, måtte jeg stå og hoppe og spjætte så meget, jeg kunne med arme og ben for overhovedet at få ham til at overveje at tage et skridt tilbage.

I dag sidder signalet selvfølgelig skarpt indlært. Men det siger lidt om, hvor lidt Milton reagerer på i forhold til pludselige bevægelser og adfærd fra mennesker, som ikke helt er til at forudse.

Og lige præcis derfor er det Milton, der skal gå med de udviklingshæmmede borgere.

Milton elsker at få kløet bagdel.

Milton er meget bombastisk, jordnær, nysgerrig og besidder en enorm cuteness-faktor.

Det er stadig meget tydeligt, at Milton er det yngste medlem i mit team, og han har endnu en del at lære, før han er klar til at tage imod de udviklingshæmmede borgere og hjælpe dem med at skabe jordbundethed og ro, når de befinder sig med ham eller på ham.

Milton er en skøn fjollet prut, som man nogle gange må ryste lidt på hovedet af. Men jeg er helt sikker på, han glæder sig til at udføre sit virke som terapihest og hjælpe de udviklingshæmmede borgere.

God til grænsesætning

Han er nemlig endnu ikke fuldstændig tilredet og derfor heller ikke klar til at tage imod klienter endnu. Men indtil Milton er helt klar, kan hesten Chief benyttes i stedet for.

Milton vil også kunne bruges til andet terapiarbejde og især terapiarbejde omkring grænsesætning og tydelighed. Og han vil muligvis blive hevet ind i terapier allerede nu, hvis klienten har behov for at arbejde med grænsesætning.

Sille Kinesiologi
Sille Mikkelsen

Hestetrænings-konsulent & DSM-instruktør