Om terapeut

Sille Mikkelsen

Symptomer på stress? lad mig støtte dig.

Jeg har en holistisk tilgang til mennesker, dyr og krop, jeg tror på at alt har en sammenhæng og spiller ind i betydningen for, hvordan du har det. Jeg afhjælper symptomer på stress. Jeg vil gerne støtte dig i, hvordan man lever som sit autentiske jeg, på godt og ondt Nedenfor kan du læse mere om mig og mine kvalifikationer men her får du et kort oprids af hvilke terapeutiske kvaliteter du vil møde, når du er i terapi hos mig.

Terapeutiske kvaliteter
En der vil lærer dig at leve med hele dig på godt og ondt
En der er i stand til at se og rumme hele dig
En der er i stand til at træde ind i din verden
En der ved vejen til læring går gennem kroppen
En der forstår at traumer og reaktioner sidder i kroppen.
En der har arbejdet med: udadreagerende borgere, dobbeltdiagnoser, udviklingshæning, autisme, adhd, ocd, angst, skitzofreni, sjældne forstyrrelser og syndromer.
En der forstår sig på udvikling og læring
Du møder virkelig dygtige terapiheste -Sikkerheden er i top
En der kan løsne bindevævet, hvilket kan give traumer, mulighed for at give slip.
kinesologi

Jeg har de sidste 7 år af mit liv arbejdet med borgere inden for special pædagogikken, der alle udviser symtomer på stress. Jeg har arbejdet med borgere med gennemgribende forstyrrelser så som: udviklingshæmning, autisme, adhd, ocd, angst,skitzofreni, sjældne forstyrrelser og syndromer. Jeg er derfor vant til at træde ind i andres verdener, analysere dem og forstå dem. Dette gør mig i stand til at møde folk som lige præcis dem de er og lige præcis hvor de er.

jeg glæder mig til at møde dig lige præcis der hvor du er.

Heste har været med i mit liv siden jeg var en lille pige. Mit liv i dag, er delt rent professionelt, mellem mit arbejde med mennesker med forskellige fysiske og mentale udfordringer, og mit professionelle virke som rideterapeut. Når jeg en sjælden gang ikke arbejder, er mit arbejde med kunst med til at fastholde roen og nærværet, herved undgår jeg selv symtomper på stress.

Jeg har i mange år gerne villet arbejde med mine heste i en eller anden form for rideterapi. Gennem mange års træning og gensidigt respektfuldt samvær og samarbejde med hesten som makker, oplever man dens fantastiske intuition, og hvor indfølende og blid hesten er. Dette er fundamentet mine heste og jeg bygger den tekniske del af rideterapien på.

De sidste 6 år har jeg arbejdet hårdt og sikkert på at få startet mit firma op. Milton har jeg haft i længst tid(5år) og først i år er han blevet klar til at tage imod klienter. Jeg bruger laaang tid på at lære mine heste at kende og træne dem op til terapi-heste. Dette betyder at jeg kender mine hestes reaktions-mønstre og jeg derfor kan sørge for:

Den bedste sikkerhed til dig!

Jeg har taget en uddannelse i klikker træning hvilket betyder at jeg kan basic indlæringspsykologi. På uddannelse lærte vi også om Shaping og trinvise tilnærmelser, hvilket betyder at jeg ved at udvikling/læring skal gå langsomt men sikkert frem, der vil være Ups and Downs men det vil være det hele værd. Ved klikker træning af hesten holder jeg konstant øje med Claming signal(syptomper på stress), for at ramme hestens zone for nærmeste udvikling, så indlæring forgår optimalt.

Læring og udvikling er aldrig en linær proces, det vil gå op ned.

I 2021 startede jeg på et bindevævsmassage- kursus og har derfor god kendskab til anatomi og biomekanik, hvilket vi også har haft om på heste træningskonsulent udannelsen. Jeg ved hvordan traumer også sætter sig i kroppen og specielt i bindevævet. Hvilket jeg kan gå ind og løsne med manuelle teknikker.